Tussen de beelden


Terwijl beeldhouwer Greeth aan de afwerking van één van haar beelden werkt teken ik een hoekje uit haar atelier. Ik teken graag m’n eigen simpele spulletjes zoals je weet maar nu geniet ik met volle teugen van al deze nieuwe indrukken. Het is heerlijk om hier te tekenen, omringd door deze mooie dames uit steen (op één van hen raak ik een beetje verliefd, de tweede van links om precies te zijn), allerlei dieren en al die andere vormen en kleuren. Het is iets schemerachtig in het atelier omdat Greeth bij strijklicht van buiten werkt. Het beeld wordt dan zo belicht dat ze het beter kan modelleren. Wat ik verder nog leer vandaag: Bij het bewerken van de steen komt er een “rotte ei” lucht vrij. Dat komt door de dode organismen die in de steen zitten.

Hier vind je de website van Greeth

Dit bericht was geplaatst inIllustrated Watercolor Journaling and tagged . Bookmark the permalink. Plaats een reactie of laat een trackback achter:Trackback URL.

Één Reactie

  1. Santa Topham
    Geplaatst op april 1, 2014 om 10:43 am | Permalink

    Inspirerend!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres zal nooit gepubliceerd of gedeeld worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*

U kunt de volgende HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>