Mijn eerste bericht… Schoenen

Afgelopen vakantie, luierend aan het meer van Annecy heb ik de knoop doorgehakt: ik ga een weblog maken. Want ja, ik teken en schilder nog steeds! alleen zijn al die tekeningetjes in mijn tekenboeken niet zo geschikt om te exposeren. Dat is inderdaad jammer, want zo krijgt niemand meer iets van m’n werk te zien. We gaan het online zetten dus en ik hoop dat iemand er plezier aan beleeft. Ik heb in ieder geval mijn plezier in het tekenen weer helemaal terug sinds ik ontdekt heb dat je eigenlijk alles kunt tekenen (duh) en dat de meest simpele dingen bijzonder worden voor het tekenaars-oog. Dat ligt voor de hand misschien, maar toch ben ik blij dat tekenaar/schrijver Danny Gregory me daar nog eens op gewezen heeft, hij is een groot inspiratiebron voor me.

Veel kijkplezier, ik hoop dat je de tekeningen leuk vindt. En als je zelf ook zin krijgt om iets te gaan tekenen: wat let je!

wordt vervolgd…

 

Dit bericht was geplaatst inIllustrated Watercolor Journaling and tagged , , . Bookmark the permalink. Plaats een reactie of laat een trackback achter:Trackback URL.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres zal nooit gepubliceerd of gedeeld worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*

U kunt de volgende HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>